MENIU

MIRCEA SANDU. Ultimul TUN DE MILIOANE DE EURO dat de MIRCEA SANDU la FRF

Mircea Sandu

MIRCEA SANDU. Presedintele FRF, MIRCEA SANDU, a dat o ultima lovitura financiara inainte de a pleca de la FRF. MIRCEA SANDU a vandut drepturile TV ale echipei nationale pentru o suma impresionanta.

MIRCEA SANDU. Şeful FRF, MIRCEA SANDU, a cedat forului european drepturile de televizare pentru meciurile echipei nationale din preliminariile pentru EURO 2016 si Cupa Mondiala 2018, intr-o intelegere mult mai favorabila pentru FRF fata de precedentul contract, anunta ziare.com.

Astfel, FRF a incasat deja 2 milioane de euro, prima transa platita de UEFA, si ar urma sa incaseze o suma ce poate ajunge pana la 6 milioane de euro.

Contractul semnat cu UEFA reprezinta o adevarata lovitura pentru MIRCEA SANDU, in conditiile in care surse de pe piata media sustin ca intreaga campanie de calificare la Cupa Mondiala din 2014 ar fi fost cedata catre Antena 1 in schimbul sumei de 1 milion de euro.

MIRCEA SANDU le-a mai oferit celor de la UEFA si 20% din drepturile de marketing, astfel ca sponsorii forului european vor avea expunere pe panourile publicitare prezente in timpul meciurilor si la conferintele de presa. Pentru aceste drepturi, UEFA nu va plati insa nici un ban.