MENIU

Miki Buzărnescu a anunţat până când nu mai joacă tenis

Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu (26 WTA) a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că este mulţumită de faptul că a revenit la nivelul de dinaintea accidentării, deşi a fost eliminată din primul tur la Australian Open de americanca Venus Williams.

Miki Buzărnescu nu mai joacă până la duelul din Fed Cup cu Cehia.

"A fost un început pozitiv, pentru că m-am simţit foarte bine fizic şi asta a contat foarte mult. Nu am avut aşteptări, dar am avut un crescendo de la meci la meci, iar în ultimul am fost foarte aproape să câştig. Lucrul bun este că nivelul la care eram înainte de accidentare a revenit, iar asta e bine. Nu am mai simţit nicio durere şi m-am bucurat că la Australian Open am reuşit să mă mişc pe teren la fel ca înaintea accidentării. Iar asta e foarte important", a spus Buzărnescu la întoarcerea de la Melbourne.

Buzărnescu a renunţat la participarea la turneul de la Hua Tin, programat în perioada 28 ianuarie - 3 februarie.

"M-am retras de la turneul din Thailanda pentru că după Fed Cup o să joc 6-7 turnee consecutive şi aveam nevoie de o pauză. Aşa că mi-am luat acum pauză. După Fed Cup voi juca la Doha, Dubai, Acapulco, Indian Wells, Miami şi Charleston. Iar după aceea cred că iar Fed Cup", a mai declarat jucătoarea în vârstă de 30 de ani.

Cehia, deţinătoarea trofeului în Fed Cup, va întâlni România, la Ostrava, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale I, pe 9 şi 10 februarie.

Mai multe articole despre:
Miki Buzărnescu