MENIU

MICHAEL SCHUMACHER. Momente de COŞMAR pentru soţia lui MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. Corinna Schumacher traieste un adevarat cosmar dupa accidentul suferit de sotul sau, MICHAEL SCHUMACHER, pe 29 decembrie. Sotia lui MICHAEL SCHUMACHER este prezenta zilnic la spitalul din Grenoble.

MICHAEL SCHUMACHER. Corinna Schumacher a stat tot timpul alaturi de MICHAEL SCHUMACHER. Accidentul si-a pus insa amprenta destul de serios, iar sotia lui MICHAEL SCHUMACHER pare de nerecunoscut.

Din 29 decembrie, viata ei se invarte in jurul spitalului din Grenoble. Chiar si masa o ia la un restaurant al spitalului.

"Este extenuata si trasa la fata", spun cei care au vazut-o recent, conform ziare.com.

"Corinna nu este bine, dar incearca sa fie puternica si sa-l ajute pe MICHAEL SCHUMACHER. Nu se inconjoara de ganduri negative. Incearca sa incurajeze pe toata lumea si le cere prietenilor sa fie pozitivi in preajma lui MICHAEL SCHUMACHER", afirma Sabine Kehm, managerul lui MICHAEL SCHUMACHER.

Corina si MICHAEL SCHUMACHER s-au cunoscut in urma cu 22 de ani, pe un circuit de Formula 1. La acel moment, Corinna avea o relatie cu coechipierul lui MICHAEL SCHUMACHER, Heinz Halard Frentzen.