MENIU

MICHAEL SCHUMACHER. Scandal URIAŞ în cazul MICHAEL SCHUMACHER

Michael Schumacher

MICHAEL SCHUMACHER. Familia lui MICHAEL SCHUMACHER este criticata dur un prieten al fostului campion de Formula 1. MICHAEL SCHUMACHER se află de aproape doua luni in spitalul din Grenoble.

MICHAEL SCHUMACHER. Doctorul american Gary Hartstein, bun prieten cu MICHAEL SCHUMACHER, a criticat aspru lipsa de informatii oficiale in cazul starii de sanatate a fostului campion mondial. Hartstein le reproseaza medicilor si familiei lui MICHAEL SCHUMACHER ca nu se gandesc la milioanele de fani care stau cu sufletul la gura.

"Trebuie sa recunosc, am ramas perplex de linistea de la Grenoble. Este destul de clar ca fanii lui MICHAEL SCHUMACHER incep sa simta ca atasamentul si pasiunea pe care le-au aratat fata de eroul lor nu mai inseamna nimic. Vad furie, dezamagire si frustrare. Altii vorbesc despre respectarea intimitatii, dar este frustrant sa ni se ceara asa ceva", a spus Hartstein, citat de ziare.com.

"Nu inteleg cum aceasta situatie il ajuta pe MICHAEL SCHUMACHER sau pe familia sa. Este total nedrept ce fac fata de oamenii care l-au facut pe MICHAEL SCHUMACHER celebritatea care este astazi. Oamenii care au vibrat la victorii, care au fost tristi de infrangerile sale. Acesti oameni merita sa stie! De ce Dumnezeu ingrijorarea lor nu conteaza?", a mai spus Hartstein.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. MICHAEL SCHUMACHER a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Situatia lui MICHAEL SCHUMACHER este in continuare critica, dar stabila. Doctorii au inceput sa-l trezeasca pe MICHAEL SCHUMACHERdin coma indusa in data de 30 ianuarie.