MENIU

MICHAEL SCHUMACHER. Vești cumplite despre viitorul lui MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER 

MICHAEL SCHUMACHER. Ferrari i-a adus un omagiu lui Michael Schumacher la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, dar în paralel experții medicali avertizează că fostul mare campion va fi nevoit să învețe să meargă și să vorbească din nou, dacă va ieși vreodată din comă.

MICHAEL SCHUMACHER. Profesorul Peter Hutchinson a declarat pentru revista germană Focus că MICHAEL SCHUMACHER nu mai pare a fi în pericolo de moarte, dar că veștile bune se opresc aici.

"Nu e ca și cum cineva ar aprinde lumina și pacientul se va trezi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Se va întoarce probabil într-o lume pe care nu o cunoaște. Schumacher pare să fi câștigat lupta cu moartea, dar are de dus una cu viața de acum încolo. Se întoarce într-o lume în care totul s-a schimbat. Se va întoarce la o realitate cu care nu este obișnuit. Michael Schumacher nu va mai fi Michael Schumacher. Trebuie să găsească o cale să se obișnuiască cu noile condiții, va trebui să învețe să vorbească, să mânânce, să meargă - nimic nu va mai fi la fel de ușor ca altădată", a spus medicul.

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher Formula 1 Ferrari comă