MENIU

Anunţ BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER

Michael Schumacher

MICHAEL SCHUMACHER. Stephane Chabardes, doctor la spitalul din Grenoble, a decis insa sa clarifice situatia lui MICHAEL SCHUMACHER, fostul campion mondial de Formula 1.

MICHAEL SCHUMACHER. Stephane Chabardes, neurochirurgul la Spitalul Universitar din Grenoble care a facut parte din echipa care l-a operat pe MICHAEL SCHUMACHER, a facut public un amanunt de ultima ora.

Chabardes a confirmat la postul de televiziune BFMTV ca doctorii francezi au inceput sa-l scoata din coma indusa pe MICHAEL SCHUMACHER, scrie ziare.com. Chabardes a dezvaluit ca doctorii au inceput sa reduca anestezia artificiala, ca parte din procesul de trezire din coma indusa.

Sabine Kehm, managerul lui MICHAEL SCHUMACHER, declarase ca aceste informatii sunt simple speculatii, insa presa franceza sustine ca pozitia oficiala este luata doar pentru a nu ridica asteptarile in cazul fostului campion mondial.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe partie de schi din Meribel (Franta), dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. Fostul pilot german de Formula 1 a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Situatia lui MICHAEL SCHUMACHER este in continuare critica, dar stabila.