MENIU

Mesaje cutremurătoare. Moartea lui Patrick Ekeng a făcut înconjurul lumii

<p>Ekeng&nbsp;</p>

Vestea morţii fotbalistului Patrick Ekeng a făcut înconjurul lumii. Mesaje cutremurătoare au transmis atât foştii colegi cât şi reprezentanti ai cluburilor la care acesta a evoluat în trecut. 

Fostul jucător de la Real Madrid şi Barcelona Samuel Eto'o, compatriot cu Patrick Ekeng, a postat un mesaj tulburător pe contul său de Twitter. ,,Ca un soldat pe front, ai plecat într-un mod tragic. Odihneşte-te în pace!" a scris Eto'o pe reţeaua de socializare.

Şi atacantul lui Manchester United Anthony Martial a transmis un mesaj pe Twitter, la scurt timp după anunţul morţii fotbalistului de la Dinamo. ,,Să te odihneşti în pace, Patrick Ekeng", a scris francezul, alături de o imagine cu mâini împreunate ca pentru rugăciune.

Fundaşul spaniol de la Arsenal Hector Bellerin a scris, tot pe Twitter: Ţi se rupe inima să vezi un alt fotbalist murind în timp ce evoluează în sportul pe care îl iubim.

Un mesaj cutremurător a postat şi clubul spaniol Cordoba, unde fotbalistul camerunez a evoluat două sezoane. ,,Nu există cuvinte pentru a exprima durerea noastră pentru moartea lui Patrick Ekeng. Nu te vom uita niciodată, prietene" au scris oficialii pe Twitter.

Şi clubul Steaua Bucureşti şi-a exprimat regretul pentru moartea lui Patrick Ekeng. ,,Clubul nostru îşi manifestă în mod public sprijinul moral pentru familia lui Patrick, precum şi pentru colegii şi antrenorii acestuia, care au fost martorii acestui eveniment şocant, petrecut pe terenul de fotbal! Dumnezeu să îl odihnească în pace!" au scris cei de la Steaua, pe Facebook.

,,Sincere condoleanţe familiei şi clubului! Odihneşte-te în pace, Patrick Ekeng!" au postat şi cei de la Rapid, pe reţeaua de socializare.

Clubul ASTRA a transmis condoleanţe familiei fotbalistului camerunez. ,,Suntem alături de clubul DINAMO în drama prin care trecem împreună, toată lumea fotbalului! Dumnezeu să te odihnească, Patrick Ekeng!" au scris oficialii campioanei României, pe site-ul clubului.

Mai multe articole despre:
Dinamo deces condoleanţe Patrick Ekeng