MENIU

Mergea şi Bopanna, eliminaţi în sferturi la Roland Garros

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 6, a fost eliminată, miercuri, de cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 3, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, scor 4-6, 4-6, în urma acestui rezultat România rămânând fără reprezentanţi pe tablourile de seniori, scrie News.ro. 

Mergea şi Bopanna au obţinut 68.000 de euro pentru participarea în sferturile de finală.

Anul trecut, cei doi au ajuns până în turul trei, fiind învinşi de Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer. Tecău şi Rojer au fost eliminaţi în acest an în turul doi.

La turneul de la Roland Garros, Adrian Ungur a fost eliminat în primul tur la simplu masculin, iar la simplu feminin Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru au pierdut în primul tur, iar Simona Halep şi Irina Begu în optimile de finală.

La dublu feminin, Raluca-Ioana Olaru (pereche cu Vera Duşevina) a fost eliminată în primul tur.

La dublu mixt, Simona Halep şi Horia Tecău au pierdut în primul tur, iar Florin Mergea (pereche cu Iaroslava Şvedova) în optimile de finală.

Au mai rămas în competiţie la Roland Garros trei junioare. Ioana Mincă va juca miercuri în turul doi la simplu cu sportiva americană Caty McNally şi în primul tur la dublu, alături de Lara Escauriza (Paraguay), împotriva cuplului francez Chloe Cirotte/Yasmine Mansouri. Tot la dublu junioare vor juca Georgia Crăciun şi Oana Gavrilă, împotriva perechii britanice Emily Appleton/Katie Swan, cap de serie 4.

Mai multe articole despre:
Roland Garros Florin Mergea Rohan Bopanna