MENIU

Şumudică: Am simţit că cineva mi-a dat o palmă. Ce se întâmplă în fotbalul românesc e jalnic. Update

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, duminică seară, după eliminarea României din faza grupelor la Campionatul European, că toţi cei care au fost alături de echipa naţională trebuie să-şi dea demisia.

"Eu nu mă pot schimba. Probabil am fost mai rebel, dar aşa am fost crescut. Am fost cu dreptatea în mână. În această seară ne-am demonstrat limitele din toatele punctele de vedere. Când am jucat meciul cu Franţa, eu am spus că nu ştim să atacăm. Eu nu am văzut o acţiune legată. Mă surprinde atitudinea jucătorilor şi pontenţa fizică a albanezilor.


Problema este că nu suntem oameni cu coloană vertebrală. Sunt oameni care fac fotbal şi nu se pricep. Cu toată stima, cred că a sosit momentul zero. Am prieteni albanezi şi nu a avut curajul să se bucure la gol.

Am simţit că cineva mi-a dat o palmă. Ce se întâmplă în fotbalul românesc este jalnic. Toată lumea greşeşte dar să-şi pună demisiile pe masă. Astăzi ne-am bătut pentru locul 3. Pentru mine a fost un semnal de alarmă. Nu îmi place să-l analizez pe domnul Iordănescu.", a spus Şumudică la REALITATEA TV. 

"Dezastru e un cuvânt blând. Suntem nişte oameni laşi şi care nu avem coloană vertebrală. Este tragic ce se întâmplă în fotbalul românesc. Îmi este şi scârbă să dezvolt mizeria din fotbalul românesc. Am spus că primele două meciuri au fost jalnice. Franţa a fost jalnică cu noi şi tot a avut şapte ocazii. Am spus că nu ştim să atacăm. Îmi e ruşine de ce s-a întâmplat. Tot fotbalul românesc trebuie schimbat. Toţi cei care au fost alături de echipa naţională trebuie să-şi dea demisia. Nu se poate să schimbi staful medical cu puţin înaintea Campionatului European. Nu am văzut atâtea degajări în toate meciurile naţionalei câte am văzut în aceste trei partide. Nu mai spun nimic, sunt şi supărat din cauza accidentării lui Alibec", a spus Şumudică la Digi Sport.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelor.

În celălalt meci al grupei, Franţa şi Elveţia a remizat la Lille, scor 0-0, tot duminică. Astfel, România a ocupat ultimul loc în grupă

Mai multe articole despre:
Marius Şumudică EURO 2016 românia-albania