MENIU

Un Monster Truck a apărut deodată pe străzi. Oamenii au rămas muţi când au văzut cine coboară

Diego Armando Maradona (57 de ani) a ajuns în Belarus şi şi-a luat în primire noul rol de preşedinte al clubului Dinamo Brest, cu care a semnat un contract pe trei ani. Galeria Foto.

Fostul internaţional argentinian a lăsat munca de pe gazon pentru un birou al clubului Dinamo Brest şi va avea o misiune dificilă pentru a redresa echipa, conform Mediafax. În acest moment, noua echipă a lui Maradona e doar pe locul şase în clasament: "Îmi aduc foarte bine aminte de Fidel Castro, Chavez, Kadhafi, îl cunosc şi pe Putin, dar acum îmi doresc să mă fotografiez alături de Lukaşenko (n.r. – preşedintele Belarusului). Sper că va fi fanul nostru", a declarat Maradona.

Diego Armando Maradona a ajuns în Belarus şi a fost prezentat într-un mod inedit suporterilor echipei Dinamo Brest, al cărei preşedinte a devenit în această vară, anunţă digisport.ro. Fostul campion mondial cu Argentina a trecut prin faţa suporterilor într-o maşină de genul celor care participă la concursurile de Monster Trucks, în uralele celor adunaţi să-l vadă pe unul dintre cei mai importanţi, dar şi controversaţi oameni din fotbal. Sursa foto: Twitter.

Diego Armando Maradona, la bordul unui Monster Truck, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Maradona monster truck