MENIU

LUCIAN BUTE. Veste EXCELENTĂ pentru LUCIAN BUTE

LUCIAN BUTE

LUCIAN BUTE. Preşedintele GYM, Yvon Michel, a declarat că LUCIAN BUTE, pe care unul dintre pugiliştii reprezentaţi de el, Jean Pascal, l-a învins în week-end, face parte din elita mondială şi este "departe de a fi terminat", informează Le Devoir.

LUCIAN BUTE. "LUCIAN BUTE este departe de a fi terminat. El face parte din elita mondială. A fost învins de un pugilist de nivel superior, care s-a pregătit mai bine ca niciodată. LUCIAN BUTE a primit sâmbătă lovituri care pe alţii i-ar fi doborât", a spus promotorul lui Jean Pascal.

Yvon Michel nu a exclus varianta unei revanşe: "Am spus mereu că un meci revanşă are loc atunci când acest lucru este dorit de public. Atunci când reţeaua HBO va spune că doreşte şi publicul de asemenea, ne vom adapta circumstanţelor".

LUCIAN BUTE a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, disputat, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal.

LUCIAN BUTE ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat.