MENIU

Lucian Bute, despre lupta cu DeGale: "Presiunea este pe campion"

Lucian Bute

Pugilistul Lucian Bute va boxa, la 28 noiembrie, la Videotron Centre din Quebec, cu James DeGale, românul fiind de părere că presiunea acestei lupte apasă mai mult pe sportivul britanic, care îşi va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie. La rândul său, pugilistul britanic a declarat despre viitorul său adversar că va avea probleme dacă românul se va lupta aşa cum a făcut-o în meciul cu Carl Froch, în mai 2012.

"Sunt foarte fericit că mă întorc aici. Am amintiri frumoase, am boxat de patru ori. Ca să fiu sincer, cele mai frumoase amintiri ale mele sunt de aici şi sper să-mi îndeplinesc visul de a redeveni campion la 28 noiembrie. Toate condiţiile sunt îndeplinite pentru a realiza o bună performanţă, mai ales că mai am încă opt săptămâni până atunci.

Fanii vor avea un rol foarte important şi îmi vor da multă energie pozitivă. Oricum, presiunea este pe campion. Ştiu, pentru că am fost campion şi îmi amintesc foarte, foarte bine", a declarat, marţi, Bute, într-o conferinţă de presă comună cu James DeGale, la Quebec, potrivit rds.ca, citat de Mediafax.

"Dacă se va bate cu mine aşa cum a făcut-o cu Froch, va fi în pericol. La ultimele sale lupte, a avut un aer ruşinat, părea că îi e frică. Nu lăsa impresia că îi plăcea să se lupte. Trebuie să sar pe el foarte repede", a spus DeGale, marţi, la Quebec.

Mai multe articole despre:
box Lucian Bute James DeGale