MENIU

LUCIAN BĂLAN, anunţ şocant: "Sunt cu un picior ÎN GROAPĂ!"

Lucian Bălan a câştigat CCE şi Supercupa Europei cu Steaua

LUCIAN BĂLAN. Un fotbalist legendar al celor de la STEAUA trece prin momenmte dramatice. LUCIAN BĂLAN, câştigător al CCE în 1986 cu STEAUA, se zbate acum într-o sărăcie cruntă.

LUCIAN BĂLAN, fost cîştigător al Cupei Campionilor Europeni, se zbate într-o sărăcie cruntă în ultimii ani, iar în septembrie 2010 a încercat să se sinucidă, după ce a fost dat afară de la Academia de juniori a celor de la STEAUA.

LUCIAN BĂLAN şi-a pus toate speranţele în renta viageră promisă campionilor europeni din urmă cu mulţi ani, dar acestea s-au năruit, deşi în mod repetat promisiunile au fost înnoite.

La sfîrşitul anului trecut, LUCIAN BĂLAN a sperat din nou la vremuri mai bune, după ce Gino Iorgulescu, noul preşedinte de la LPF, a anunţat că va renunţa la jumătate din salariu, plus o jumătate din remuneraţia secretarului general, pentru a crea un fond de ajutor pentru foştii fotbalişti aflaţi într-o situaţie financiară precară. Când Gino Iorgulescu a anunţat oficial condiţiile pe care solicitanţii acestui ajutor trebuie să le îndeplinească, LUCIAN BĂLAN a înnebunit din nou de furie. Punctul B spune clar: "Persoana care aplică trebuie să se afle în incapacitate temporară sau permanentă de muncă/să aibă probleme mari de sănătate, boală gravă, dizabilităţi etc".

LUCIAN BĂLAN a răbufnit cînd a auzit această cerinţă din comunicatul LPF.

"Asta e viaţa. Am ajuns cu un picior în groapă! Recunosc, o duc greu cu banii. De două luni n-am putut să dau un telefon, pentru că am avut telefonul închis. Acum trăiesc o nouă umilinţă, după ce am auzit condiţiile LPF. Mă bucur că Viorel Turcu a primit acei bani, deoarece ştiu că are nevoie urgentă. Dar noi, cei din generaţia Steaua 86, care avem probleme cu banii, ce să facem? Să luăm o rangă în mînă şi să ne schilodim între noi? Poate aşa ne rupem o mînă sau un picior şi o să ne bage şi pe noi LPF în seamă. M-am convins şi de marele Gino Iorgulescu. Se comportă ca un politician. Cînd ajunge la ciolan nu-i mai dai de nas", a declarat LUCIAN BĂLAN pentru FANATIK.

Mai multe articole despre:
Steaua Steaua 86 Lucian Balan CCE CCE 86