MENIU

Surpriză uriașă înainte de FCSB - Hapoel. Gigi Becali a făcut un anunț bulversant

Meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva, din cadrul etapei a patra a Grupei G a Ligii Europa, se va disputa astăzi, de la ora 22:05, pe Arena Națională.

Surpriză uriașă în echipa de start a FCSB. Deși Gnohere a marcat constant în ultimele partide, iar Alibec deloc, Denis revine ca titular în partida din această seară, în timp ce Harlem va fi rezervă.

Motivul? Chiar patronul Gigi Becali, care a fost categoric înainte de meci: "I-am zis lui Dică «Nu mă bag, tu iei deciziile, te rog doar atât: adu-mi-l pe Alibec în formă maximă la meciul cu Beer Sheva!»". Iar antrenorul s-a conformat.

Citește și: Anunţ surprinzător: "Gigi Becali cumpără Dinamo cu totul"

Astfel, echipa FCSB din meciul care va începe la 22:05 va arăta, cel mai probabil, astfel:

Nita - Enache, Balasa, Momcilovici, Morais - Pintilii, Nedelcu - D. Man, Budescu, Tanase - Alibec

Alibec a jucat în 10 partide în acest sezon de Liga 1 și nu a marcat niciun gol. Gnohere a bifat 14 jocuri și a înscris 9 goluri.

Explicația gestului lui Becali este următoarea. El a plătit două milioane de euro pe Denis Alibec, atunci când l-a luat de la Astra. Însă forma slabă a atacantului și actele repetate de indisciplină l-au adus acum pe patronul FCSB în situația de a vrea să scape de el.

De aceea a solicitat ca Denis să fie introdus în echipă la meciul cu israelienii, pentru că în tribunele Arenei Naționale vor veni impresari ca să îl vadă pe fotbalistul de 26 de ani.

Citește și: Gigi Becali, scos din sărite de generalii de la CSA Steaua. Cum i-a jignit

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Hapoel Hapoel Beer Sheva fcsb