MENIU

Liga 1. FCSB – Viitorul 2-1. Adi Popa și Gnohere au adus prima victorie după 5 înfrângeri

FCSB a oprit seria înfrângerilor în Liga 1! 'Roș-albaștrii' au învins Viitorul cu 2-1 la Pitești, într-o partidă cu multe faze de poartă.

UPDATE 23:00 S-a încheiat meciul! FCSB învinge Viitorul cu 2-1! Marcatori: Adi Popa (38′), Gnohere (65′) / Gabi Iancu (45+1′).

FCSB a scăpat de ultimul loc din Liga 1, în timp ce Viitorul a suferit prima înfrângere din acest sezon.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aflată pe ultimul loc, FCSB nu își mai permite încă un pas greșit, iar Bogdan Vintilă și-a avertizat elevii: „Primul nostru obiectiv este să ne batem pentru play-off. Mai am meciul de mâine seară în care voi evalua jucătorii, apoi vom lua deciziile în ceea ce privește jucătorii care vor pleca. Trebuie să punem mâna la muncă și să mai ridicăm coatele la finalul anului”.

De cealaltă parte, cei de la Viitorul știu că meciul cu FCSB va fi unul foarte greu.

„Ei sunt într-un moment mai puțin bun, dar asta nu contează. Important e să știm că întâlnim un lot foarte valoros, capabil să joace un fotbal foarte bun. Noi trebuie să facem un meci foarte mare, așa cum am făcut și ultima dată la București. Trebuie să-i punem în criză de spațiu și timp, nu trebuie să le dăm timp de gândire, iar noi doar așa avem șanse să scoatem un rezultat pozitiv”, a spus Gică Hagi.

Meciul FCSB - Viitorul este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net de la ora 21:00.


Mai multe articole despre:
fotbal Liga 1 Hagi live video Viitorul fcsb live blog vintila