MENIU

VIDEO Simona Halep. Atitudinea ciudată de pe aeroport. Simona i-a şocat pe toţi!

Simona Halep s-a întors în ţară luni dimineaţă, după ora 11, în urma finalei pe care a disputat-o la Australian Open. Din păcate, românca a pierdut ultimul act în faţa Carolinei Wozniacki şi a căzut pe locul 2 mondial.

UPDATE 2: Simona Halep a ieşit pe porţile de la terminalul "sosiri" val-vârje, fără să zăbovească prea mult cu jurnaliştii. Ea a oferit câteva declaraţii scurte. "Vă răspund la trei întrebări și am plecat" a fost anunțul constănțencei în vârstă de 26 de ani.

Citiţi şi:

INCREDIBIL! Serena Williams, EXCLUSĂ de WTA. SCANDALUL momentului în tenis


"Caroline Wozniacki a fost mai bună, merita să câştige. Este trist că n-am putut eu să câştig. Viaţa merge înainte, sper că dacă mai joc o finală, s-o câştig", au fost singurele declaraţii ale lui Halep. 

Realitatea.net vă oferă, în video, imagini surprinse în urmă cu puțin timp la Aeroportul Henri Coandă!


Simona a fost aşetptată de mai mulţi suporteri, care i-au oferit flori. Halep a venit în ţară însoţită de mama ei şi de antrenorul Andrei Pavel. 

UPDATE. Decizia surprinzătoare a Simonei Halep în privinţa revenirii în ţară a fost că n-a dorit să fie aştepată la Salonul Oficial, ci să i se permită să părăsească aeroportul pe un terminal obişnuit.

Simona Halep, care a pierdut sâmbătă finala turneului Australian Open, la Melbourne, a fost internată timp de patru ore în spital din cauza deshidratării, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a anunţat canalul ESPN, citat de WTA Insider.

Din cauza căldurii excesive care s-a înregistrat în timpul finalei (32 de grade Celsius), Simona Halep a avut nevoie de intervenţia medicului în setul al doilea, la scorul de 3-2, dar a continuat să joace finala după o uşoară stare de slăbiciune.

Mai multe articole despre:
sosire Simona Halep