MENIU

Halep ratează calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep (locul 5 WTA) a fost învinsă de către cehoaica Karolina Pliskova (2 WTA), scor 6-0, 2-6, 6-4, și a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

UPDATE 17:00 S-a încheiat meciul! Simona este eliminată din nou în faza grupelor la Turneul Campioanelor, așa cum s-a întâmplat și la ultimele trei participări.

Cele mai importante faze din meci pot fi văzute pe site-ul realitateasportiva.net.

S-au stabilit semifinalele de la Turneul Campioanelor:

Ashleigh Barty – Karolina Pliskova

Elina Svitolina – Belinda Bencic

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Duelul de foc Halep – Pliskova este programat astăzi, de la ora 14:00 (ora României).

După două meciuri jucate în Grupa Mov, Simona Halep are o victorie și o înfrângere. Sportiva româncă a câștigat partida cu Bianca Andreescu, însă a pierdut meciul cu Svitolina.

Pliskova are același parcurs ca cel al sportivei românce: și ea a învins-o pe Andreescu și a pierdut cu Svitolina.

Pliskova (2 WTA) și Halep (5 WTA) s-au mai întâlnit de zece ori, iar românca este în avantaj, 7-3. Ultimul meci în care Simona a câștigat împotriva Pliskovei a fost la Fed Cup, în luna februarie a acestui an.

Karolina Pliskova e sigură pe ea înaintea duelului cu Halep

Jucătoarea din Cehia a pornit „războiul” psihologic și a dezvăluit că n-a văzut finala câștigată de Simona la Wimbledon.

”Nu am văzut finala de la Wimbledon! Nu am avut nicio reacţie după ce a câştigat acolo. Îmi place de ea, dar mi-e indiferent dacă câştigă sau pierde, nu e treaba mea”, a spus Pliskova.

Meciul Simona Halep - Karolina Pliskova este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net de la ora 14.00.