MENIU

Calificarea se decide la Craiova! Universitatea pleacă neînvinsă din Ungaria, în Europa League

Universitatea Craiova joacă astăzi în Ungaria cu Honved Budapesta, în turul doi preliminar din Europa League. Antrenorul Corneliu Papură a avut o atitudine reticentă înaintea primei manșe, deși oltenii sunt considerați favoriți la calificare.

UPDATE 22:00 Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Raportul șuturilor pe poartă a fost 2-1 pentru Honved. Returul se va disputa joia viitoare, pe arena ‘Ion Oblemenco’.

Confruntarea a putut fi urmărită în direct pe realitateasportiva.net.



Partida se va disputa la Gyor, cu începere de la ora 19:55, și nu va fi televizată în România.

Universitatea Craiova are victorii pe linie în acest debut de sezon: un dublu 3-2 cu Sabail (Azerbaidjan), 3-2 cu Academica Clinceni și 2-0 cu Dinamo.

Honved Budapesta a încheiat pe locul 4 în ediția trecută de campionat. Maghiarii au un antrenor nou, italianul Giuseppe Sannino, care a antrenat în Serie A și în Championship (Siena, Catania, Palermo, Watford).

„Trebuie să ne gândim la primul meci, vom vedea ce se va întâmpla mâine la Gyor. Important este să facem un meci bun și să venim cu un rezultat bun. Absolut deloc nu plecăm ca favoriți, nu știu cine a zis asta!

E bine că am început cu victorii, ne dau încredere, dar trebuie să rămânem concentrați. E doar un început bun, nimic mai mult.

Întâlnim o echipă foarte bine organizată, cu un potențial bun. Orice echipă este de bătut, important este cum ne prezentăm mâine seară. Adversitate este indiferent de sport, nu contează din ce țară e echipa„, a spus antrenorul Corneliu Papură.

Meciul Honved Budapesta - Universitatea Craiova este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net, de la ora 20:00.