MENIU

Liga Campionilor, turul 3 preliminar. Astra-FC Copenhaga 1-1. Ce a spus Teixeira, marcatorul golului

Mijlocaşul echipei Astra Giurgiu, Filipe Teixeira, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul cu FC Copenhaga, scor 1-1, că danezii sunt favoriţi la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor după acest rezultat.

"A fost un meci greu, am întâlnit o echipă puternică din punct de vedere fizic. E greu pentru noi să jucăm cu o astfel de echipă, deşi am încercat să ţinem de minge. Au avut una, două ocazii şi au marcat. Era frumos să nu primim gol acasă, acum trebuie să învingem la Copenhaga. Ne lipseşte Alibec, este un jucător important pentru echipă, dar Niculae s-a descurcat foarte bine. FC Copenhaga este favorită la calificare după acest rezultat. Ne lipseşte antrenorul de pe bancă, dar ştim ce vrea el să jucăm", a spus Teixeira la Digi Sport, preluat de news.ro.

Fundaşul Cristian Săpunaru este deranjat că antrenorul Marius Şumudică nu poate comunica cu jucătorii din cauza suspendării: "Păcat că nu am reuşit să câştigăm, deşi ei au dominat din punct de vedere al posesiei. Şansele rămân egale la calificare. Ne deranjează că antrenorul nu poate să comunice cu noi".

Echipa Astra Giurgiu a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia daneză FC Copenhaga, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Astra Giurgiu a deschis scorul prin Teixeira, în minutul 7, FC Copenhaga reuşind egalarea prin Delaney, în minutul 64.

Partida retur se va disputa la 3 august, de la ora 20.45, la Copenhaga.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor astra copenhaga