MENIU

Liga Campionilor. Rezultate Liga Campionilor. Messi şi Ronaldo, marcatori, dar cu stări diferite

Lionel Messi, autorul unei ''duble'' pentru FC Barcelona în partida cu Manchester United (3-0), disputată marţi seara pe Camp Nou, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a ajuns la 10 goluri marcate în actuala ediţie a celei mai importante competiţii continentale intercluburi la fotbal, consolidându-şi poziţia de lider al clasamentului golgheterilor.

Messi s-a distanţat la două goluri de polonezul Robert Lewandowski, cu care a împărţit până acum fotoliul de lider al acestei ierarhii, însă atacantul lui Bayern Munchen a părăsit deja competiţia, echipa sa fiind eliminată în optimile de finală, conform Agerpres.

Tot marţi, portughezul Cristiano Ronaldo a marcat al şaselea său gol din acest sezon în Champions League, fără să o poată ajuta însă pe Juventus să treacă de Ajax Amsterdam, olandezii obţinând calificarea graţie victoriei cu 2-1 de la Torino.

Ronaldo rămâne, însă liderul clasamentului all-time al golgheterilor din Liga Campionilor, cu 126 de goluri, urmat de Lionel Messi, cu 110 goluri.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor rezultate Liga Campionilor