MENIU

Liga Campionilor. Câţi bani încasează Real Madrid după hat-trickul lui Ronaldo cu Wolfsburg

A cheltuit foarte mulţi bani pentru a arată ca Ronaldo şi a reuşit. Asemănarea e izbitoare

Cele trei goluri marcate de Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid în partida cu VfL Wolfsburg (2-0) valorează 8,5 milioane euro, aceasta fiind suma pe care echipa din capitala Spaniei o va încasa din partea UEFA în urma calificării în semifinalele actualei ediții a Ligii Campionilor.

Corect, prima pentru accederea în penultimul act al competiției este de 7 milioane euro, la care se adaugă bonusul de 1,5 milioane euro pentru victoria din meciul cu germanii.

O calificare în finala Champions League, programată luna viitoare la Milano, urmează să fie recompensată cu o sumă cuprinsă între 10,5 și 15 milioane euro, în timp ce cucerirea trofeului ar aduce clubului madrilen un câștig total de 55 milioane euro, subliniază cotidianul spaniol AS.

În plus, la finalul competiției fiecare echipă va primi bani în funcție de golurile marcate pe parcursul Ligii Campionilor, conform Agerpres.

La acest capitol o mare contribuție va avea tot Cristiano Ronaldo, care a marcat deja 16 goluri și mai are la dispoziție cel puțin două partide pentru a doborî recordul de 17 goluri pe care tot el l-a stabilit în ediția trecută a Champions League.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Ronaldo