MENIU

Liga 1. Unul dintre cele mai urâte meciuri ale campionatului: Astra - Pandurii 0-0. Ce zice Şumudică

Marius Şumudică

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, marţi seară, meciul de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 de fotbal.

Astra Giurgiu rămâne neînvinsă pe teren propriu în play-off, în timp ce gorjenii nu au pierdut niciun meci în deplasare. În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu ocupă locul 1 în clasament, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, Pandurii Târgu Jiu se află pe poziţia a 3-a, cu 30 de puncte.

"Au rămas aceleaşi şanse la titlu. Nu sunt supărat pe Teixeira. Arbitrajul a fost ok, îi felicit. Au avut în faţa noastră două zile de odihnă, acel eşec i-a înrăit, noi am venit după o victorie de răsunet, care îţi dă un entuziasm greu de oprit.

Noi nu avem alte posibilităţi, nu ne-am recuperat la timp. Ne jucăm şansa până la sfârşit. Avem 6 puncte faţă de Dinamo şi suntem în grafic. Vom avea mai multe zile de odihnă, mergem mai departe. Obiectivul nostru e să terminăm pe primele 3 locuri si azi am făcut un pas mare", a spus Marius Şumudică la televiziunea Digisport.

 

Mai multe articole despre:
ASTRA PANDURII