MENIU

LAURENTIU REGHECAMPF. Anunţ BOMBĂ al lui LAURENŢIU REGHECAMPF despre preluarea NAŢIONALEI

Laurenţiu Reghecampf

LAURENTIU REGHECAMPF. Antrenorul Stelei, LAURENTIU REGHECAMPF, si-a anuntat din nou disponibilitatea de a prelua echipa nationala a Romaniei in cazul demiterii selectionerului Victor Piturca. LAURENTIU REGHECAMPF a precizat insa ca ii va antrena pe "tricolori" doar daca va fi lasat si la Steaua.

LAURENTIU REGHECAMPF. Antrenorul LAURENTIU REGHECAMPF ar vrea sa lucreze in paralel la Steaua si la echipa nationala.

"Eu pot antrena ambele echipe si va spun si de ce. In lotul echipei noastre sint foarte multi jucatori care merg la echipa nationala, iar asta este un avantaj foarte mare. Nu am nici o problema, as lucra din inima si foarte serios! Voi accepta cu placere, dar numai cind echipa nationala nu are antrenor. Acum, il sustin pe Victor Piturca si incerc sa ajut cum pot. Ma repet, Steaua si echipa nationala, sa nu fiu inteles gresit", a declarat LAURENTIU REGHECAMPF pentru Fanatik.

LAURENTIU REGHECAMPF sustine ca ar putea colabora foarte bine cu Gica Popescu, in cazul in care acesta va fi noul presedinte al FRF.

"Daca va deveni presedintele federatiei, Popescu va alege un antrenor competent, care sa-i indeplineasca obiectivele. il cunosc foarte bine si il stiu a fi un om ambitios si un profesionist adevarat, deci nu am avea probleme", a spus LAURENTIU REGHECAMPF.