MENIU

Reacţie INCREDIBILĂ a lui REGHECAMPF. Cum o apără pe ANAMARIA PRODAN

Laurenţiu Reghecampf

LAURENTIU REGHECAMPF. Antrenorul celor de la Steaua, LAURENTIU REGHECAMPF, a izbucnit la finalul meciului cu U Cluj, scor 2-0. LAURENTIU REGHECAMPF a anuntat ca-i va actiona in instanta pe cei care a scris ca l-a folosit pe Adrian Popa doar pentru a-i fi marit salariul, pentru ca sotia sa, Anamaria Prodan, impresarul fotbalistului, sa primeasca un comision mai mare.

LAURENTIU REGHECAMPF. "Nu am nevoie sa iau 10 procente de la jucatori, deoarece castig foarte multi bani. O sa-i dau in judecata pe cei care au scris, pentru ca este o prostie", a spus LAURENTIU REGHECAMPF dupa meci.

LAURENTIU REGHECAMPF a vorbit apoi despre meciul castigat de Steaua.

"N-am avut emotii. Majoritatea echipelor care vin in Ghencea isi doresc sa castige. " Cluj a facut o prima repriza buna, a jucat agresiv, dar in timpul meciului nu se pune problema sa am emotii pentru ca stiu foarte bine valoarea echipei mele", a declarat LAURENTIU REGHECAMPF.

"E foarte important ca ne-am castigat restantele si ca suntem pe primul loc. Sunt bucuros ca jucatorii mei au avut o reactie buna si ca au inscris 6 goluri in doua meciuri", a mai spus LAURENTIU REGHECAMPF.

Steaua are 45 de puncte si ocupa locul 1 in clasamentul Ligii I, la trei puncte distanta de a doua clasata, Astra Giurgiu.

Mai multe articole despre:
Steaua Laurentiu Reghecampf Adi Popa STEAUA U CLUJ