MENIU

Kylian Mbappe, în centrul unui scandal. Fotbalistul este acuzat de viol

Kylian Mbappé, atacantul vedetă al echipei Real Madrid, se află în centrul unui scandal, fiind acuzat de viol în Suedia. Ancheta a fost demarată de autoritățile suedeze în urma unei călătorii pe care fotbalistul a făcut-o la Stockholm săptămâna trecută. 

Potrivit presei internaționale, Mbappé, în vârstă de 25 de ani, este suspectat de agresiune sexuală și molestare, iar investigația se desfășoară pe baza unei „suspiciuni rezonabile” de viol, care ar fi avut loc joi, 10 octombrie.

Detalii despre incident

Conform rapoartelor poliției, starul francez ar fi fost implicat într-un incident care s-a petrecut la un hotel din Stockholm, unde acesta era cazat împreună cu un grup de prieteni. Înainte de presupusul incident, Mbappé a fost văzut petrecând în centrul orașului, după ce a luat cina la restaurantul Chez Jolie, situat în cartierul exclusivist Östermalm, urmând să continue seara într-un club de noapte din apropiere.

Mbappé a respins ferm acuzațiile aduse, declarând că acestea sunt „știri false” și adăugând că nu este surprins de astfel de speculații. În ciuda gravității situației, fotbalistul se declară încrezător în nevinovăția sa și așteaptă finalizarea anchetei.

În plus față de acuzațiile de viol, Mbappé este implicat și într-o dispută financiară cu fosta sa echipă, Paris Saint-Germain (PSG). O audiere este programată pentru marți, când PSG ar putea fi obligată să-i plătească fotbalistului o sumă de 46 de milioane de lire sterline (aproximativ 55 de milioane de euro), reprezentând prime și salarii restante.

Ce urmează pentru Mbappé

Perioada următoare se anunță dificilă pentru Kylian Mbappé, atât pe plan juridic, cât și sportiv. Deși recent a suferit o accidentare, el a reușit să joace în ultimul meci al echipei sale, Real Madrid, înainte de pauza internațională. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile atât pe terenul de fotbal, cât și în cadrul anchetei în desfășurare.