MENIU

Ionel Dănciulescu, despre proiectul de la CS Dinamo: “Vrem să fim o Academie atipică!”

Ionel Dănciulescu (44 ani), fostul atacant a lui Dinamo, a vorbit despre planurile pe care le are la noul proiect al Academiei CS Dinamo!

Ionel Dănciulescu a revenit la Dinamo, dar la Clubul Sportiv, acolo unde a fost prezentat ca noul manager tehnic al academiei de juniori pe care CS Dinamo o va înființa. “Danciu-gol” a dezvăluit că vrea să facă o Academie diferită față de ceea ce este acum în România, în sensul că vrea să ajute copii să progreseze și nu îl interesează rezultatele deocamdată.

“Eu voi fi responsabil de tot ceea ce ține de partea tehnică, o să fiu și pe teren cu copiii în antrenamente, mă ocup și de selecție. Vrem să fim o Academie atipică, în sensul în care nu ne vor interesa rezultatele deocamdată, încercăm să-i ajutăm pe copii să progreseze, nu să câștigăm meciuri neapărat.” a declarat Dănciulescu pentru GSP.

Fostul mare atacant al “câinilor” a mai spus că obiectivul principal este să încurajeze copii să facă sport, iar FC Dinamo va avea prioritate la cei mai talentați jucători produși de Academie.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Mai multe articole despre:
ionel danciulescu academie cs dinamo