MENIU

Halep, desfiinţată de primul său antrenor. "Are un voleu penibil şi nu are nicio idee"

Simona Halep

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după înfrângerea din meciul trei din Grupa Roşie, în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, scor 6-7, 1-6.

Dezamăgirea provocată de campioana noastră a fost extrem de mare, mai ales că startul la Singapore fusese unul perfect, cedând doar trei game-uri în confruntarea cu Pennetta. Cauzele pentru înfrângerile Simonei sunt multiple, forma sa precară fiind cauzată atât de starea fizică, dar şi de problemele de ordin mental pe care le are. Totuşi, mulţi s-au grăbit să o desfiinţeze pe sportiva noastră pentru rezultatele modeste din ultimul timp. Printre ei, şi primul său antrenor, Ioan Stan.

"Sunt dezamăgit de antrenorul ei în primul rând. N-aţi văzut câte mingi la mână a dat?! Jocul ei este de Daciada! N-a avut nicio idee de joc. Voleul ei este penibil, nu ştiu ce antrenor îi spune să facă treaba asta. Jocul Simonei nu mai are valoare. La 4-4 n-a reuşit să facă break, deşi a avut câteva oportunităţi, pentru că a greşit mingi simple. Nu s-a concentrat, s-a repezit, nu i-a funcţionat capul!

Aţi văzut şi gestul ei sugestiv, făcut de nenumărate ori, cu lovitura în cap. Am observat că, în tribună, şi taică-său făcea acelaşi gest şi se vedea clar că era marcat de ce se întâmplă pe teren. Nu putem afirma că a fost demoralizată dupa meciul cu Sharapova. Rusoaica este în mod clar mai bună decât ea. Într-o zi bună, Sharapova bate pe oricine, este la alt nivel", a spus Ioan Stan în Ziarul Ring.

Mai multe articole despre:
Tenis antrenor Simona Halep desfiinţată