MENIU

Hagi, cel bogat sportiv român

182 de milioane de dolari au câştigat sportivii prezenţi în topul celor mai bogaţi români. Dintre aceştia, cea mai mare avere o are Gheorghe Hagi, care din afaceri imobiliare şi turism a câştigat 45 de milioane dolari. Pe locul doi este cumnatul său, Gică Popescu, cu o avere de 40 de milioane.

Hagi şi Gică Popescu domină autoritar topul celor mai bogaţi sportivi şi antrenori realizat de revista Capital. Singurul român care a jucat la Real Madrid are investiţii în turism şi imobiliare, dar a câştigat bani frumoşi şi din asocierea imaginii sale cu branduri cunoscute. Gică Popescu are în cont peste 40 de milioane de dolari, cei mai mulţi dintre ei provenind, ca şi în cazul cumnatului său, din imobiliare şi turism.

Următoarele locuri sunt ocupate de Anghel Iordănescu şi Adrian Ilie cu câte 18 milioane de dolari, Dan Petrescu cu 14 milioane, Mircea Lucescu, Viorel Moldovan şi Adrian Mutu cu câte 12 milioane. Ultimul loc în clasamentul publicat de Revista Capital este ocupat de Ilie Dumitrescu care a strâns 10 milioane.
Mai multe articole despre:
Hagi cel mai bogat sportiv