MENIU

Grigoraş i-a răspuns tăios lui Mutu, care a spus că antrenorul n-a lucrat tactic la ASA Tg. Mureş

<p>Adrian Mutu</p>

Petre Grigoraş a plecat de la ASA Tg. Mureş după numai două etape pe banca vice-campioanei.

Relaţia dintre antrenor şi Adi Mutu a fost una rece, iar cei doi s-au atacat după despărţire. "Briliantul" a zis că tehnicianul n-a lucrat îndeajuns de mult tactic în cantonamentul de iarnă.

"Aveam jucători de peste 35 de ani, nu pot să îi învăţ ca la grădiniţă cum să stea pe teren. M-am raportat la jucătorii pe care i-am avut. Eu când am ajuns la Târgu Mureş, am fost primit foarte bine. Jucătorii erau plictisiţi de tactica pe care o aveau înainte.

Eu nu am schimbat niciun jucător, unul singur s-a schimbat. Ca să poţi să faci o tactică aşa cum vrei tu, trebuie să poţi să alergi. Au alergat, dar nu cred că atât cât ar fi trebuit. Poate am greşit şi eu. Nu pot să fac o echipă care să facă pressing, pentru că trebuie efort. Am cedat în a încerca să jucăm ceea ce mi-aş fi dorit.

Nu dau în nimeni, dar să nu dăm că nu am lucrat tactic. Aveam 7 jucători de peste 31 de ani. Când depinde de un meci dacă ajungi în play-pff, nu mai ai nevoie nici de antrenor, dacă ai valoare. Nu este munca mea, dacă ajung ei în play-off. Dacă se va ajunge, este munca echipei", a spus Grigoraş la televiziunea Digisport.

Mai multe articole despre:
Grigoraş Mutu