MENIU

GIGI BECALI. Schimbare MAJORĂ decisă de GIGI BECALI la STEAUA

<p>Gigi Becali</p> <p>&nbsp;</p>

GIGI BECALI. Finantatorul celor de la Steaua, GIGI BECALI, aflat dupa gratii la Poarta Alba, a decis sa faca o schimbare majora la echipa. GIGI BECALI va plati salariile lunar pentru toti jucatorii, nu doar pentru cei care au cerut expres acest lucru printr-o clauza contractuala.

GIGI BECALI platea salariile la Steaua chiar si la 2-3 luni, dar a decis sa faca acest lucru la zi pentru a nu mai exista nemultumiti, mai ales ca ultimii jucatori transferati, Claudiu Keseru si Lucian Sanmartean, au "spart" plafonul salarial impus la echipa in ultimii ani. Daca titularii obisnuiti au salarii de 120.000 sau 150.000 de euro pe an, Sanmartean si Keseru castiga 300.000 si, respectiv, 400.000 de euro pe sezon.

GIGI BECALI a decis sa achite salariile in fiecare luna dupa ce unii dintre jucatorii de la Steaua au inceput sa agite spiritele in vestiar.

GIGI BECALI  platea salariile de 4-5 ori pe an, de regula atunci cand in conturile clubului intrau banii de la UEFA, pentru participarea in Europa, sau de la LPF, pentru drepturile TV ale Ligii 1.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Gigi Becali Steaua