MENIU

UPDATE. Becali l-a anunţat pe Reghe la Steaua azi la 10.00 însă iată ce s-a întâmplat la antrenament

Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, că antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi staful său vor fi prezenţi, joi, la antrenamentul echipei de la Mogoşoaia.

UPDATE Deşi a ţinut să lase de înţeles că nu va conduce antrenamentele până nu se parafează actele, Reghecampf a intrat şi el la Mogoşoaia, dar a făcut în aşa fel încât să nu-l vadă nimeni, conform digisport.ro.

Antrenorul a părtuns în baza de la Mogoşoaia în jurul orei 8:30. 

 

"De mâine, la antrenament la Mogoşoaia va fi Reghecampf cu tot staful lui. M-am înţeles, dacă mâine este la antrenament.

Este sub contract în Bulgaria, e pe locul I am înţeles, a făcut treabă acolo, bravo lui, dar Steaua e Steaua şi nu a putut să refuze oferta pe care i-am făcut-o eu. Nu o să dau detalii din contract, aşa am convenit cu el", a declarat Becali, la Digi Sport.

Joi dimineaţă, însă, Reghe nu a apărut la antrenamentul Stelei. Dar nu pentru că înţelegerea cu Becali ar fi căzut, ci pentru că tehnicianul n-a rezolvat situaţia despărţirii de Lotex Loveci.

Reghe și-a trimis, totuşi, oamenii din staff să ia primul contact cu Steaua. Astfel, în aceste momente, la ședința de pregătire condusă de Dică de la ora 10:00, sunt prezenți, conform hsp, preparatorul fizic Thomas Neubert, secunzii Țermure și Petrea plus Florin Tene, antrenor cu portarii.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali reghe