MENIU

Gigi Becali, afirmaţie incredibilă despre Ionuţ Lupescu: "O fi ciupuit și el 30.000 de euro"

Gigi Becali

Gigi Becali şi-a exprimat public sprijinul pentru Ionuţ Lupescu la şefia FRF, ba chiar a militat ca fostul internaţional să candideze, dar acum a făcut o declaraţie uluitoare la adresa "Kaiserului".

Afirmaţia patronului de la FCSB a venit după ce Răzvan Burleanu a susţinut că Ionuț Lupescu s-ar fi folosit de un ”artificiu” pentru a sustrage 300.000 de euro din conturile Federației Române de Fotbal.

"Păi ce, e cineva sfânt pe pământul ăsta? Doar Dumnezeu! Credeți că Burleanu a fost curat? Nu mă interesează ce a făcut el. Credeți că Daum a fost adus datorită competenței? Credeți că ăștia prin guvern sunt curați? Eu vreau doar să facă treabă și să fie competenți.

Un contract de 300.000 de euro? O fi ciupuit și el 30.000, că doar nu-i prost. Trebuie să fim oameni înțelepți, cumpătați. Oriunde se întâmplă asta. Asta-i natura umană. Dacă era un contract de 7 milioane, din care fura 2 milioane, da, eram prejudiciat", a spus Becali, la Pro X.

Alegerile la şefia FRF sunt programate pentru data de 18 aprilie. Principalii candidaţi sunt Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Ionuţ Lupescu FRF