MENIU

Gigi Becali a anunțat că Steaua își schimbă numele! Cum se va numi echipa din Ghencea

Deşi echipa e părăsită de suporteri, Becali a revenit la discursul din urmă cu un an, cel puţin la nivel declarativ nefiind interesat de identitatea echipei pe care o conduce. Mai mult, patronul a dezvăluit că în sezonul viitor clubul va avea o altă denumire.

În ultimul an şi jumătate Steaua a pierdut posibil milioane de euro ca urmare a faptului că susţinătorii au refuzat să mai vină la meciuri din cauza conflictului cu Armata şi a lipsei de identitate a formaţiei (la ultimul meci cu Dinamo, din campionat, stadionul a fost plin, organizatorii având o reţetă financiară de aproximativ 500.000 de euro). Cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor îşi menţine linia avută în 2015, deşi în urmă cu 2-3 luni spunea că s-ar putea ajunge la un consens pentru marcă, scrie Digi Sport.

După meciul cu Viitorul, latifundiarul a făcut mai multe declaraţii neaşteptate, dezvăluind inclusiv faptul că din sezonul viitor există şanse mari ca formaţia pe care o păstoreşte să evolueze sub altă denumire şi alt logo.

"Am fost la OSIM şi am înregistrat o nouă marcă! Am scris "Fotbal", sus, mare, iar dedesubt "Steaua", mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi "Fotbal Steaua", că fotbal facem!" a declarat Gigi Becali, la finalul meciului cu Viitorul.

 

Mai multe articole despre:
Steaua Becali