MENIU

Finală românească la Turneul Campionilor de la Londra?

Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat în penultimul act la Turneul Campionilor, iar miercuri seară a venit rândul perechii Tecău/Rojer să bifeze a doua victorie (6-4, 7-6 cu Dodig/Melo) şi să se califice în careul de aşi al competiţiei.

Mergea și Bopanna s-au calificat în semifinale, unde vor întâlni perechea de pe locul 2 din grupa Fleming/McEnroe, dominată de Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, care au câștigat primele 2 partide.

Tecău și Rojer vor juca vineri ultima lor partidă din grupa Fleming/McEnroe împotriva francezilor Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.

În acest moment perechile celor doi români se află pe primul loc în grupele din care fac parte şi, ca atare, sunt şanse mari să se evite în semifinalele competiţiei. Deşi unii ar fi vrut ca ei să joace unul împotriva altuia în penultimul act pentru ca România să aibă sigur un reprezentant în finală, Tecău îşi doreşte să îl evite pe partenerul său din cupa Davis.

"Mi-ar plăcea să joc cu Florin (n.r. Florin Mergea, care face echipă cu Rohan Boppana) în finală, nu să ne întâlnim în semifinală. Suntem în formă și am obținut până acum două victorii categorice. Ar fi frumos să ne întâlnim în finală", a mai spus Tecău pentru televiziunea Digisport.

Mai multe articole despre:
Turneul Campionilor