MENIU

Familia lui Michael Schumacher a luat o decizie neasteptata

<p>Michael SCHUMACHER</p>

Familia lui Michael Schumacher a luat o decizie neasteptata in incercarea de a distrage atentia publicului de la procesul extrem de lent de recuperare al germanului.

Astfel, site-ul oficial al lui Schumacher va fi relansat cu ocazia implinii a 20 de ani de la primul titlu de campion mondial in Formula 1 castigat de acesta, scrie Ziare.com.

"Pentru a marca implinirea a 20 de ani de la primul titlu, vom reactiva site-ul lui Michael. Acesta a fost refacut si cuprinde acum multe fotografii si povesti din cariera inegalabila a lui Michael. Exista, de asemena, si o sectiune dedicata fanilor, in care acestia ii pot trimite mesaje", a anuntat reprezentantul lui Schumacher, Sabine Kehm.

In data de 13 noiembrie 1994, Michael Schumacher castiga primul si, poate, cel mai controversat titlu de campion mondial al Formulei 1 din cele 7 pe care le are in palmares.

Inaintea ultimei curse a sezonului, programata in Australia, pe circuitul stradal din Adelaide, germanul era liderul clasamentului general, cu un punct inaintea lui Damon Hill, principalul sau contracandidat.

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher sportiv familie decizie