MENIU

EXCLUSIV | Reacția lui Mititelu după tragerea la sorți din Cupă

<p>Adrian Mititelu</p>

FC U Craiova va juca împotriva Universității Cluj în șaisprezecimile Cupei României. Patronul echipei din Bănie face cerere pentru a evolua pe arena „Ion Oblemenco”, acolo unde clubul care joacă în C a fost interzis de autoritățile care sprijină CS U Craiova.

Pentru ca echipa lui Mititelu să nu joace pe noua arenă, Primăria Craiova a pus restricții de performanță. De exemplu, cine vrea să joace aici trebuie să fie în prima ligă, în cupele europene sau… în șaisprezecimile Cupei României.

Acum este momentul așteptat de Craiova lui Mititelu, iar acesta a anunțat că va face cerere pentru a fi lăsat să joace pe noua arenă din Bănie.

„Mâine voi merge să fac cerere să jucăm pe „Ion Oblemenco. Am fost interziși să jucăm până acum, deși aveam dreptul. Au pus acele criterii, iar printre ele se află și acesta, legat de meciurile din șaisprezecimi.

Merg mâine cu cererea, pentru că, până atunci, vom ști exact ziua în care se va disputa meciul, astfel încât solicitarea pe care o depunem să fie completă.”

Vezi pe realitateasportiva.net câți fani așteaptă Mititelu pe arena „Ion Oblemenco” la meciul Craiovei.