MENIU

EURO 2016. Dragoş Pătraru a făcut un anunţ INCREDIBIL în privinţa naţionalei. Ce sfat le dă fanilor

Naţionala României a plecat acasă, după eşecul, 0-1, cu Albania de la turneul final. Cel mai probabil, Anghel Iordănescu nu va continua pe banca tricolorilor.

Iordănescu va fi schimbat cel mai probabil de un tehnician străin. Bruno Labbadia, tehnicianul lui Hamburg, aflat şi în trecut pe lista FRF, e o variantă.

"Ne-am facut de râs. Era clar ce o sa poata sa faca Romania la acest turneu final. Apar jucatori care sunt foarte deranjati. M-a suparat esecul si toata prestatia nationalei. Dorinta a lipsit cu desavarsire. Toti din staff ne-au facut noua o mare favoare.

E greseala lui Iordanescu. L-a pus capitan de echipa pe Chiriches. N-a fost niciun fel de presiune pe arbitru. In ultimele 40 de minute s-au jucat vreo 20 de minute, albanezii trag de timp. Lipsa de atitudine a suparat pe toata lumea. Atitudinea lui Iordanescu e incredibila. La conferinta, avea o atitudine din asta... se certa cu ziaristii, ca voi n-ati construit nimic.

Ar trebui asteptati la aeroport si huiduiti, ca sa nu mai vina jucatorii la nationala daca nu dau totul pe teren", a spus Dragoş Pătraru la televiziunea Digisport.

Mai multe articole despre:
EURO 2016 dragoș pătraru