MENIU

Elvețienii au recunoscut că Young Boys s-a calificat pe nedrept în primăvara europeană: “O decizie mai mult decât controversată”

Presa elvețiană a criticat maniera de arbitraj a Benoît Bastien. Elvețienii admit că Young Boys Berna a obținut calificarea în șaisprezecimile Europa League, în dauna echipei CFR Cluj, nemeritat.

Ce final de meci! Young Boys primeşte un gol târziu, dar întoarce meciul cu CFR Cluj în prelungiri şi se califică în 16-imi. Românii au preluat conducerea, meritat, pe final, scor la care Young Boys era eliminată. Dar, din minutul 90, lucrurile au luat o altă turnură. Nou-intratul Zesiger este lovit cu pumnul în cap de portarul Bălgrădean.

Arbitrul Bastien decide că e penalty şi îi arată roşu lui Bălgrădean. O decizie mai mult decât controversată, pentru că portarul român loveşte, de asemenea, şi mingea. Nsame transformă penalty-ul şi egalează. Dar nu se termină totul aici. CFR se deschide complet şi Gaudino face 2-1. E finalul unui meci dramatic.

Atâţia bani investiţi, dar nu există VAR! E o nebunie! E ridicol“, au scris jurnaliștii de la Blick.

CFR Cluj a fost eliminată din Europa League, după ce a fost învinsă cu 2-1 de Young Boys, joi seara, la Berna, în ultima etapă a Grupei A.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net