MENIU

Elena Bogdan, în sferturile probei de dublu la Nurnberg

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Elena Bogdan şi Eva Hrdinova (Cehia) s-a calificat luni în  sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a trecut, 6-4, 6-3, de cuplul Natela Dzalamidze (Rusia)/Svetlana Pirajenka (Belarus).

Bogdan (88 WTA la dublu) şi Hrdinova (126 WTA la dublu) şi-au asigurat astfel 1.468 euro şi 60 puncte WTA. În sferturi ele vor întâlni învingătoarele din meciul care le opune pe italiencele Karin Knapp/Roberta Vinci (principalele favorite) cuplului Arina Rodionova (Australia)/Olga Savciuk (Ucraina).

Duminică se calificase în sferturi şi perechea Raluca Olaru (România)/Lara Arruabarrena (Spania), cap de serie nr. 4, care urmează să le înfrunte în această fază pe olandezele Kiki Bertens/Demi Schuurs.

Olaru a jucat finala de dublu anul trecut (alături de israelianca Shahar Peer) și a câștigat titlul împreună cu rusoaica Valeria Solovieva în 2013, an în care la simplu s-a impus Simona Halep.

Mai multe articole despre:
Tenis WTA Simona Halep Elena Bogdan