MENIU

El este super-fotbalistul care a îngrozit lumea: de câte ori dă gol, o personalitate imensă moare

Nu este un golgheter prin excelenţă, dar e un fotbalist de mare clasă. Şi poate că e mai bine că nu marchează etapă de etapă. De ce? Pentru că de fiecare dată după ce dă gol, o personalitate imensă moare.

Vorbim despre Aaron Ramsey, mijlocaşul galez de la Arsenal Londra. Ca o coincidenţă stranie, după fiecare gol al internaţionalului de 25 de ani, o vedetă mondială îşi îndoliază fanii.

Lista "victimelor" lui Ramsey începe pe 16 octombrie 2009, când Ramsey marca primul gol ca internațional galez, contra reprezentativei Liechteinshtein, iar două zile mai târziu murea cunoscutul ziarist sportive spaniol Andres Montes. Apoi, la câteva ore după golul său de pe 16 noiembrie, contra Scoției, a murit Antonio de Nigris, internațional mexican, scrie Digisport.

Apoi, în 2011, Osama bin Laden, Steve Jobs, Muamar Al-Gaddfi, au încetat din viață la o zi după reușite ale lui Ramsey, în 2012 Whitney Houston, în 2013 pianistul de jazz Bebo Valdes, fostul boxer Ken Norton și actorul Paul Walker, în 2014 Rubin Hurricane Carter și Robin Williams.

Ramsey are două "victime" şi în 2016, deşi au trecut abia două săptămâni de când am intrat în acest an. "Tunarul" a marcat pe 9 ianuarie în meciul de cupă cu Sunderland, iar o zi mai târziu a decedat legendarul David Bowie.

Ramsey a marcat miercuri seara în partida de vis, 3-3, cu Liverpool, iar joi a încetat din viață actorul britanic Alan Rickman, cunoscut pentru rolul profesorului Severus Snape, din seria Harry Potter. Rickman e ultima “victimă” a golurilor fotbalistului lui Arsenal.

Mai multe articole despre:
a murit Aaron Ramsey