MENIU

DRAMĂ sub ochii lui GIGI BECALI. Tentativă de SINUCIDERE!

<p>Gigi Becali </p>

Un deţinut de la Poarta Albă a încercat, miercuri, să se spânzure, cu ajutorul unui cearşaf, dar nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit planul, pentru că a fost surprins de cadrele penitenciarului, care au intervenit imediat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, nu se ştiu cauzele exacte care l-au motivat să recurgă la acest gest şi va fi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

"Este vorba de o tentativă de suicid. Cadrele noastre au intervenit de urgenţă, l-au resuscitat, a fost readus la funcţiile vitale. Este internat la spitalul penitenciarului Poarta Albă, iar în prezent se află SMURD şi va fi transferat la Spitalul Judeţean. Deocamdată, nu ştim cauzele pentru care a recurs la acest gest. Era arestat preventiv, este la noi din decembrie 2012, pentru trafic de substanţe interzise, dar nu droguri", a declarat Botezan, pentru Replica.

La Poarta Albva este încarcerat şi Gigi Becali, finanţatorul celor de la Steaua.

Comunicat Penitenciar Poarta Albă:

În data de 15.01.2014, în jurul orei 09.00, la Penitenciarul Poarta Albă a avut loc o tentativă de suicid. Persoana privată de libertate C.S., arestată preventiv, a fost observată de angajaţii aflaţi în serviciul de pază şi supraveghere, aceştia intervenind de urgenţă pentru a-i acorda primul ajutor. Totodată a fost anunţat serviciul S.M.U.R.D. prin apel de urgenţă la 112. Deţinutul în cauză a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa. Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a desemnat o comisie care va cerceta cauzele care au dus la producerea incidentului şi circumstanţele producerii acestuia.