MENIU

DOSARUL TRANSFERURILOR. UPDATE: Verdict al Curţii de Apel Bucureşti în DOSARUL TRANSFERURILOR

Cei opt condamnaţi din DOSARUL TRANSFERURILOR

DOSARUL TRANSFERURILOR. Curtea de Apel Bucureşti se pronunţă, marţi în DOSARUL TRANSFERURILOR. Opt oameni din fotbal sunt acuzaţi de înşelăciune, spălare de bani şi evaziune fiscală în DOSARUL TRANSFERURILOR.

DOSARUL TRANSFERURILOR UPDATE: Sentinţa în DOSARUL TRANSFERURILOR a fost amânată pentru 4 martie, ora 14:00. Data este cu o zi înainte de alegerile FRF.

"Amânarea se datorează oficial nevoii completului de a mai delibera", a anunţat şefa biroului de presă a Curţii de Apel.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Judecătorii vor pronunţa, marţi, sentinţa care ar putea să-i trimită după gratii pe cei opt grei ai fotbalului românesc în DOSARUL TRANSFERURILOR. Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea sunt acuzaţi de DNA că în anii 2000 şi-au însuşit peste 10 milioane de dolari din transferul unor jucători de fotbal. În plus, cei opt sunt acuzaţi că au eludat legea şi nu au plătit 1,5 milioane dolari taxe datorate statului.

DOSARUL TRANSFERURILORPedepsele solicitate de procuror:

George Copos - pedeapsa de inchisoare cu executare pentru o perioada de la 1 la 5 ani

Jean Padureanu - pedeapsa de trei ani cu suspendare, asa cum a decis anterior Curtea de Apel;

Mihai Stoica - in cazul sau faptele incriminate sunt prescrise conform noului Cod Penal (intrat in vigoare la 1 februarie)

Cristian Borcea - pedeapsa cu executare de sapte ani, asa cum a decis anterior Curtea de Apel

Ioan Becali - pedeapsa cu executare de opt ani, asa cum a decis anterior Curtea de Apel

Victor Becali - sapte ani cu executare, asa cum a decis anterior Curtea de Apel

Gigi Netoiu - aceeasi pedeapsa stabilita de Curtea de Apel, trei ani cu suspendare

Gica Popescu - s-a solicitat pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, la fel ca in precedenta solutie a Curtii de Apel

DOSARUL TRANSFERURILOR: Faptele lui MIHAI STOICA s-au PRESCRIS

DOSARUL TRANSFERURILOR. Veste extraordinară pentru MIHAI STOICA, unul dintre inculpaţii în DOSARUL TRANSFERURILOR: el va scăpa de închisoare.

Procurorul a anunţat că MIHAI STOICA, managerul Stelei, este singurul căruia i s-au prescris faptele, dar cere aceleaşi pedepse pentru ceilalţi inculpaţi din DOSARUL TRANSFERURILOR.

Mihai Stoica, alături de alţi şapte oameni din fotbalul românesc, e acuzat în DOSARUL TRANSFERURILOR, iar în urmă cu un an, tot la Curtea de Apel, fusese condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Ulterior, Înalta Curte a decis să întoarcă speţa, pentru rejudecare, la precedenta instanţă.