MENIU

DOI STELIŞTI au primit INTERZIS la ANTRENAMENT de la Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf nu i-a primit la antrenamentele celor de la Steaua pe Adrian Cristea şi Mihai Costea, puşi pe lista de transferuri. Cristea a fost aproape de un transfer în Israel, iar Costea a negociat cu Corona Braşov.

Adrian Cristea a fost foarte aproape de a semna cu Maccabi Petah-Tikva, din Israel, însă totul a căzut în momentul în care fotbalistul nu a fost de acord să renunţe la prima de Champions League, în valoare de 120.000 de euro, şi a anunţat că va continua să ceară în instanţele sportive aceşti bani! Steaua îl mai are sub contract încă un an şi jumătate şi trebuie să-i suporte salariul de 10.000 de euro, chiar dacă nu va juca deloc!

În aceeaşi situaţie este şi Mihai Costea, fotbalist care în această iarnă a fost dorit insistent de Corona Braşov. Transferul nu s-a mai realizat din cauza unei clauze care există în contractul dintre Steaua şi Universitatea Craiova.

"Nu mai avem nevoie de serviciile voastre! Nu are rost să vă luăm la prima echipă pentru că deja suntem mulţi! Dacă vom avea nevoie de voi, atunci o să vă chemăm. Până atunci vă pregătiţi cu juniorii", a fost mesajul pe care l-au primit Adrian Cristea şi Mihai Costea, potrivit surselor Fanatik.