MENIU

Dinu Gheorghe s-a întors în fotbal. A preluat o nouă echipă, în funcţia de manager general

Dinu Gheorghe

Fostul preşedinte al cluburilor Rapid, FC Braşov, Astra Giurgiu şi Dinamo, Dinu Gheorghe, a fost numit, joi, în funcţia de manager general al grupării ASA Târgu Mureş, grupare recent retrogradată în Liga a II-a de fotbal, în timp ce în funcţia de antrenor a fost instalat tehnicianul Gyorgy Laszlo Balint.

"Începând de astăzi, 15 iunie, Dinu Gheorghe este noul manager general al clubului ASA Târgu Mureş. Dinu Gheorghe a activat ultima dată la Rapid Bucureşti, până în iunie 2016, iar de-a lungul carierei a mai fost conducător la Rapid, FC Braşov, Astra şi Dinamo. Tot începând de astăzi, noul antrenor principal al echipei este Balint Gyorgy Laszlo. În vârstă de 38 de ani, Balint a pregătit ultima dată formaţia Academica Clinceni. Ca antrenor s-a mai aflat pe băncile tehnice ale echipelor Unirea Tărlungeni şi FC Braşov", se menţionează într-un comunicat al grupării ardelene postat pe site-ul oficial, preluat de Agerpres.

Gyorgy Laszlo Balint îl înlocuieşte în funcţia de antrenor principal pe Ionel Ganea, cel care a condus formaţia ASA Târgu Mureş până la finalul sezonul recent încheiat, când a retrogradat de pe ultima poziţie a clasamentului Ligii I.

Lotul formaţiei ardelene se va reuni la 26 iunie pentru începerea pregătirilor în vederea participării în ediţia 2017-2018 a Ligii a II-a.

Mai multe articole despre:
Dinu Gheorghe ASA