MENIU

Dică îl apără pe Daum. Iată de ce Alibec nu este convocat la Națională. Un jucător a părăsit lotul

Un scandal imens a izbucnit atunci când la Națională nu a fost convocat și Denis Alibec. Toate săgețile au fost îndreptate spre selecționerul Daum care a refuzat să spună motivul pentru care nu l-a convocat pe atacantul roș-albaștrilor. 

Între timp, antrenorul FCSB Nicolae Dică a făcut lumină legat de neconvocarea lui Alibec. Motivul este accidentarea pe care a suferit-o Denis și faptul că nu este încă apt din punct de vedere medical să joace la Națională. 

Eric Bicfalvi a părăsit cantonamentul echipei naționale

Sosit accidentat la reunire în urma ultimului meci pe care l-a disputat în campionatul Rusiei, mijlocașul Eric Bicfalvi nu a putut fi recuperat pentru a face parte din lot la partidele cu Armenia și Muntenegru, notează frf.ro.

În ciuda eforturilor staff-ului medical de a-l recupera în timp util pe Eric Bicfalvi, problema la genunchiul drept îl împiedică pe acesta să fie apt pentru jocul de vineri cu Armenia și pentru cel de luni din Muntenegru. 

Eric Bicfalvi și-a luat rămas bun de la colegi și le-a urat succes înainte de a părăsi cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia: „Îmi pare rău că nu pot fi alături de ei, dar îi voi susține cu Armenia și Muntenegru. Sper să avem șase puncte în plus după aceste două meciuri”.

România - Armenia se joacă vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. 

Vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, reprezentativa României o întâlnește pe cea a Armeniei într-un joc din preliminariile Campionatului Mondial – Rusia 2018. Evenimentul este organizat de Federația Română de Fotbal.

► Porțile de acces ale stadionului se deschid la ora 19:30. ► Cu o oră mai devreme, începând cu 18:30, în jurul arenei va fi organizată Arena Fanilor, o zonă special amenajată cu numeroase activități dedicate suporterilor. Partenerii Federației Române de Fotbal au pregătit și multe premii atractive.

► Accesul copiilor sub 14 ani la acest joc este gratuit dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și dacă aceștia dețin bilete cu valoare zero (ce pot fi procurate de la casieriile stadionului sau printate acasă prin intermediul site-urilorbilete.frf.ro și bilete.ro). Biletul este necesar pentru a putea trece de porțile de acces și pentru a avea alocat un loc în interiorul arenei.

► Biletele pot fi procurate și de la casieriile Arenei Naționale, pe 31 august, între orele 12:00 – 19:00, și pe 1 septembrie, între orele 12:00 – 21:45. Deținătorii unor bilete deteriorate sau pe care sunt inscripționate date de identificare incorecte le pot preschimba la casieria din Bd. Basarabia.

► La solicitarea FRF, Metrorex a prelungit cu o oră și jumătate programul trenurilor de metrou pentru asigurarea transportului suporterilor după fluierul final. ► De asemenea, vor funcționa liniile de noapte și se vor suplimenta linii de troleibuze, care vor pleca direct din Depoul RATB din Str. Tony Bulandra (Vatra Luminoasă) și vor asigura legături de transport cu centrul orașului și cu celelalte trasee de noapte, spre cartierele Bucureștiului.

Mai multe articole despre:
fotbal Nicolae Dică selecţioner Christoph Daum