MENIU

Destinaţie-surpriză pentru Mirel Rădoi. Unde ar putea antrena

Fostul antrenor al Stelei a discutat cu şefii de la FC Braşov imediat după Revelion. Romeo Paşcu, directoprul sportiv al "stegarilor" nu a confirmat, dar nici nu a infirmat varianta numirii lui Rădoi la FC Braşov.

"Este adevărat că m-am întâlnit cu Rădoi la Predeal. Mai multe nu vreau să comentez", a spus Paşcu pentru monitorulexpres.ro.

Sâmbătă, 2 ianuarie, Romeo Paşcu a fost văzut în jurul prînzului, la Hotelul Rozmarin din Predeal, discutînd cu Mirel Rădoi (foto) (34 de ani), fostul jucător şi antrenor al Stelei. Se pare că vizita oficialului lui FC Braşov nu a fost deloc întîmplătoare, iar Rădoi ar fi primit chiar o ofertă de a o prelua pe FC Braşov încă din această iarnă. Paşcu a confirmat întîlnirea cu Rădoi, dar nu a dorit să detalieze discuţia cu tânărul tehnician.

"Este adevărat că m-am întîlnit cu Rădoi la Predeal. Nu am fost doar eu acolo. Am discutat şi cu Dică, pentru că vrea la SCM Piteşti un jucător de la FC Braşov, care este la noi în lot sub formă de împrumut de la Viitorul. Mai multe nu vreau să comentez. Miercuri vom avea o şedinţă la club cu toţi cei din conducere şi vom vedea ce strategie vom adopta", a declarat Romeo Paşcu. Cel mai probabil, Rădoi va da un răspuns celor de la FC Braşov pînă miercuri.

Mai multe articole despre:
Steaua Mirel Radoi