MENIU

Judo: Daniel Natea a impresionat. În ambele meciuri, și-a eliminat adversarii prin ippon

Astăzi este cea de-a doua și ultima zi din Europa League la judo. Pe tatami vor intra 8 echipe de fete, iar România va fi reprezentată de SCM Deva. 

Ieri, echipele Georgiei, Franței și Rusiei au fost medaliatele zilei după competițiile masculine. Bucureștiul este primul oraș care găzduiește simultan cele mai importante competiții continentale de judo.

România a fost reprezentată ieri de echipa CSM CSU Pitești. Chiar dacă băieții s-au luptat cu echipe puternice, iar scorul nu ne-a dus în calificări, Daniel Natea, vicecampion mondial și campion european la judo, a reușit să impresioneze. În ambele meciuri și-a eliminat adversarii prin ippon.

Într-un interviu pentru Realitatea TV, Natea a spus că astfel de evenimente sportive îi vor face pe copii și pe părinți să înțeleagă cât de important este sportul pentru dezvoltarea personală.

Europa League și Champions League sunt competițiile fanion ale judo-ului de pretutindeni. Organizarea simultană a celor două ligi este o premieră, cu atât mai mult cu cât se desfășoară și în același oraș.

Mai multe articole despre:
Daniel Natea a impresionat