MENIU

Cutremur la Steaua. Coşmarul lui Gigi Becali

Mihai Costea tinde să devină un adevărat coşmar pentru Gigi Becali. Ei bine, deşi în urmă cu aproximativ o lună a câştigat litigiul cu Steaua fostul internaţional UNDER 21 le face în continuare mari probleme roş-albaştrilor. Motivul? După ce a fost declarat în sfârşit liber de contract comisiile LPF i-au dat câştig de cauză atacantului şi asupra restanţelor financiare pe care le-a solicitat.

Mihai Costea trebuia să primească aproximativ 100.000 de euro din restanţe salariale în termen de 30 de zile. Însă sub pretextul că nu au fost anunţaţi încă nici pînă la această oră oficial în scris de această decizie conducătorii campionilor nu i-au virat nici un ban în cont fotbalistului oltean. „Legea trebuie să fie lege pentru toată lumea, scrie fanatik.ro. 
 
În decizia obţinută la comisii se specificăCLAR  că lui Mihai trebuie să i se facă plata în termen de 30 de zile de la data hotărîrii luate. Cum cele 30 de zile au trecut, iar el nu a primit nimic, atunci a trimis o notificare la LPF şi către clubnul Steaua şi a reclamat acest fapt.
 
Nu e de joacă cu această decizie, deoarece Steaua poate fi depunctată la orice oră dacă Mihai face dovada că nu a primit banii în termen de 30 de zile„. ne-a spus o sursă din anturajul fostul atacant al Stelei.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali fotbal echipă Mihai Costea