MENIU

Cupa României. Steaua s-a calificat în semifinale

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Viitorul, în ultimul sfert de finală al competiţiei.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Stanciu, în minutul 48, cu un şut cu latul din 10 metri, după o centrare din partea dreaptă a lui Râpă, scrie Mediafax.ro.

Înainte de începerea meciului, jucătorii de tenis Simona Halep şi Horia Tecău şi sportiva Elizabeta Samara (tenis de masă) au fost premiaţi, de antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi.

Halep, Samara şi Tecău, toţi trei născuţi în Constanţa, au primit câte un tricou al formaţiei FC Viitorul cu numărul 1 şi cu numele lor.

CFR CLUJ ESTE A TREIA CALIFICATĂ ÎN SEMIFINALE

Miercuri, 16 decembrie, a avut loc al treilea meci din cadrul fazei sferturilor Cupei României, disputat la Iaşi, între CSMS din localitate şi CFR Cluj, scrie frf.ro.

Gruparea clujeană s-a impus la limită cu scorul de 2-1, după ce la pauză tabela a arătat 0-0. Oaspeţii au deschis scorul prin Păun (55), pentru ca ieşenii să egaleze prin Vasile Gheorghe (77).

Semifinalele Cupei României se vor disputa în sistem tur-retur, în primăvara anului viitor, pe 2 martie, respectiv 20 aprilie.

Dinamo şi ASA Târgu Mureș, calificate în semifinalele Cupei României