MENIU

Cum a ajuns un fost jucător al Stelei, director în Formula 1

Un român e director şi acţionar unic la o firmă insolventă care asigură bunul mers la echipa de Formula 1, Caterham. Englezii spun că e vorba despre fostul jucător al Stelei din 1988, Constantin Cojocar, fotbalist descoperit de Mircea Lucescu la Corvinul, însă Ştefan Iovan spune că fostul atacant care a jucat în semifinala Cupei Campionilor cu Benfica de acum 26 de ani ar fi mort, scrie prosport.ro.

Tot englezii susţin că românul a venit la fabrica echipei din Formula 1 pentru a face curăţenie şi într-o lună a ajuns director. Povestea are aer de thriller şi un singur om poate lămuri misterul. Constantin Cojocar însuşi.

Meseria de jurnalist nu are timpi morţi. Fiind vorba despre un prezumtiv director din F1, apelul pleacă la ora şase dimineaţa, ora Angliei. Numărul e de România, din reţeaua Orange, însă soneria are tonul britanic inconfundabil. În aşteptarea răspunsului, întrebările gonesc cu viteza monoposturilor din F1.  

Dacă fostul fotbalist e mort, iar identitatea îi este folosită într-un război cu o miză uriaşă: sute de milioane de euro şi un loc în Formula 1?

Mai multe, pe prosport.ro.

Mai multe articole despre:
Steaua Formula 1 constantin cojocar